Wie zijn wij?

Mendel Blokland

Mendel Blokland studeerde in 1990 af als fysiotherapeut. Tien jaar werkte hij als zodanig in binnen- en buitenland waarvan de laatste 5 jaar als maatschapslid. In  2000 studeerde hij af als osteopaat en sinds 2002 heeft hij een eigen praktijk in Sassenheim.  Sedert 2004 doceert hij aan de Academie voor Osteopathie in Hamburg en Wiesbaden. Hij is bestuurslid van de Nederlandse vereniging voor Osteopathie. Vind meer over Mendel op LinkedIn.

Fayette Buist

Fayette Buist is sinds 1986 werkzaam in de 1e, 2e en 3e lijn als (klinisch) verloskundige. Vanaf 2010  ligt de focus van Fayette bij zorgprocessen die de primaire zorg aansturen.  Na diverse management opleidingen is zij in 2013 gestart met de MBA voor zorgproffesionals om de bedrijfskundige- en financiele aspecten beter te beheersen. Fayette is lid van het Medisch Tuchtcollege en lid van de Perinatale Audit Nederland. Vind meer over Fayette op LinkedIn.

Allan Vafi

Allan Vafi werkte als algemeen- en vaatchirurg vanaf 1982 in een regionaal ziekenhuis en in meerdere ZBC’s. Allan is NMI opgeleid mediator en consultant binnen de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde op het gebied van advisering en conflicthantering. In 2013 starte hij met de MBA voor zorgprofessionals om zich verder te verdiepen in de kennis en de vaardigheden op het gebied van management en bedrijfsvoering. Vind meer over Allan op zijn website of op LinkedIn.

Marald Wikkeling

Marald Wikkeling, geboren in 1964 te Paramaribo, Suriname, is momenteel werkzaam als algemeen, vaat- en lymfoedeemchirurg in de Maatschap Chirurgie Zuid Friesland. Naast zijn werkzaamheden als chirurg is hij uitgebreid betrokken bij ICT veranderingen in de zorg via Friesland Voorop en Friesland Voorop IT. Vind meer over Marald op LinkedIn.